Het seizoen lijkt voorbij te vliegen, want nog maar enkele weken na de 3e ronde stond alweer de 4e ronde op het programma. Misschien juist daardoor waren er helaas veel afmeldingen en konden we maar met slechts 5 judoka's aantreden. De gewichtsklasses -73 en -90 waren niet ingevuld. De wedstrijden vonden plaats in Hensbroek nabij Heerhugowaard.

Om 18:30 vond de weging plaats, waarbij iedereen ineens spontaan ruim 2kg zwaarder bleek te zijn dan normaal. Of lag dat toch aan de weegschaal? Gelukkig kon op Twan na iedereen in zijn eigen klasse uitkomen. Ondanks dat ging helaas de eerste wedstrijd tegen EBI-Sports ruim verloren en ondervonden zowel Sem als Twan hoe het is om met 'wedstrijdslimmigheden' met een gekneusde neus en blauwe slaap van de mat af te komen. Door overwinningen van Martijn en Rob werd het 10-4. In de tweede wedstrijd van de avond revancheerde het team zich. Deze wedstrijd tegen Hensbroek werd met 11-1 gewonnen. Beide teams misten -73kg, terwijl Landsmeer geen -90 en Hensbroek geen +90kg had. Vandaar dat Twan zonder concequencies heeft gejudood tegen de -90kg, om zo toch te kunnen judoen. Deze wedstijd wist hij te winnen met een houdgreep! Ook de andere judoka's wisten hun partij te winnen. Vooral de overwinningen van Sem en Etienne waren van formaat. Beide wonnen met schitterende ippons, met als resultaat de ruime overwinning van 11-1. Hiermee houdt Landsmeer de 5e plaats in handen en de nummer 6 en 7 definitief achter zich. Overigens is Fuyiama voor de tweede keer niet in staat geweest een team op te stellen met 4 of meer mensen. Daardoor is dat team uit de competitie gezet en komen ze dit jaar niet meer in actie.