Vanwege problemen met de beschikbaarheid van matten in Sporthal Kinheim in Beverwijk voor de geplande slotronde op 7 mei, is de slotronde en voorlaatste ronde samengevoegd. De voorlaatste ronde zou op 19 april in onze eigen dojo van Landsmeer plaats vinden, maar door samenvoegen van de laatste twee rondes was ook dat niet meer het geval. Beide rondes werden op dezelfde dag gehouden in sporthal de Walvis, op zondag 20 maart.

Gelukkig hadden we wel een volledig team, waarbij alle gewichtsklassen bezet waren. Zo kwamen de vaste teamleden Stefano Settura en Martijn de Boer (-55), Sem Japenga (-60), Etienne Passenier (-66), David Passenier (-81), Rob Rutten (-90) en Twan Schaap (+90) in actie. Aangevuld met judoka's die jaren geleden voor het laatste een wedstrijd hadden gejudoed, zoals Sebastiaan Meijer en Stefan Holman. Ook deden de ervaren judoka's Remy Elsemulder en Jesper de Miranda mee, wie normaal via dispensatie voor het team van Judoschool van Heest in actie komen.Doordat twee rondes waren samengevoegd, moesten een aantal judoka twee of zelfs drie keer in actie komen. Sem Japenga sprong er positief uit met een paar schitterende ippons. Het andere positieve was dat iedereen zich geweldig heeft ingezet en heeft gestreden binnen zijn mogelijkheden. Dit resulteerde in een nederlaag tegen Cees Veen II (4-10) en Hikiwake (6-8) en een knappe overwinning op het team van Toradoshi (8-6). Het seniorenteam is geeindigd op de 5 plaats in de 3e klasse.