Beste ouders en jeugdleden,

Woensdag 19 mei kunnen we het judoseizoen weer hervatten voor alle leden t/m 17 jaar! Tot deze leeftijd is het weer toegestaan om binnen te trainen, zonder de 1,5 m afstand te houden. Voor de leden van 18 jaar en ouder geldt de eis van 1,5 m afstand nog wel, zodat deze groep dan ook nog even geduld moet hebben.

Concreet betekent het dat de lessen op woensdag (15:30 - 16:15 uur, 16:15 - 17:00 uur en 17:00 - 17:45 uur) weer van start gaan. Alleen de wedstrijdtraining van 17:45 tot 18:45 uur wordt nog niet hervat. Voor de vrijdag worden de eerste twee jeugdgroepen samengevoegd. Dat betekent dat kinderen van 7 t/m12 jaar vanaf deze week welkom zijn van 18:00 tot 19:00 uur. Voor iedereen van 13 t/m 17 jaar geldt dat er getraind kan worden van 19:00 tot 20:00 uur.

Het is nog altijd niet toegestaan om als ouder het gebouw te betreden. De kinderen kunnen óf zelf omkleden indien ze dat al kunnen óf in judopak bij de voordeur worden afgezet. Er zal altijd minimaal 1 van de dames vanuit het bestuur aanwezig zijn ter ondersteuning van onze judoleraar en het begeleiden/opvangen van de kinderen. We willen u vragen om ook bij het afzetten/ophalen van uw kind de afstand van 1,5 meter te respecteren ten opzichte van andere ouders.

Het 1e kwartaal is geen contributie geïncasseerd wegens het uitvallen van de judolessen. Het 2e kwartaal zal (indien judo tot eind juni door mag gaan) voor de helft worden geïncasseerd voor de judoleden t/m 17 jaar.

Namens het gehele bestuur wens ik iedereen weer veel judoplezier!

Met vriendelijke groet,

Martijn de Boer

Voorzitter Judo Club Landsmeer

  • Judo in een ontspannen sfeer voor jong en oud.

    Judo in een ontspannen sfeer voor jong en oud.

  • Judo voor iedereen die altijd nog eens met judo had willen beginnen of de draad weer op wil pakken!

    Judo voor iedereen die altijd nog eens met judo had willen beginnen of de draad weer op wil pakken!