Beste leden,

 

Vanwege het coronavirus heeft het bestuur moeten besluiten dat alle lessen tot nader order niet door zullen gaan. Er zijn vanaf vrijdag 13 maart dus geen judo-, boks-, en conditielessen. Op het moment dat de lessen weer zullen worden hervat, zal dit per mail aan jullie worden gecommuniceerd.

Ook de algemene ledenvergadering die gepland stond voor vrijdag 20 maart zal niet doorgaan. Een nieuwe datum voor deze vergadering zal worden gecommuniceerd via het prikbord in de kantine.

We hopen jullie hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

 

Martijn de Boer

 

Voorzitter Judo Club Landsmeer

 

Doe een proefles! Aanmelden is niet nodig

Welkom op website van onze vereniging Judoclub Landsmeer. Op deze site vind je informatie over de verschillende sporten zoals judo, boksen en conditietraining, die bij Judoclub Landsmeer beoefend kunnen worden. We zijn een bloeiende club die voor iedereen wat te bieden heeft, ongeacht of je nou jong of oud(er) bent en sportief of recreatief bent ingesteld. Kom eens langs en maak kennis met de club en de sport waar je belangstelling voor hebt!

  • Judo in een ontspannen sfeer voor jong en oud.

    Judo in een ontspannen sfeer voor jong en oud.

  • Judo voor iedereen die altijd nog eens met judo had willen beginnen of de draad weer op wil pakken!

    Judo voor iedereen die altijd nog eens met judo had willen beginnen of de draad weer op wil pakken!

 

Iedereen heeft de mogelijkheid om eerst 2 of 3 keer mee te komen trainen voordat je lid wordt! Het voordeel is dat je kunt beoordelen of de sport bij jou past en dat je niet onmiddellijk een volledige outfit voor de betreffende sport hoeft aan te schaffen. Dat kun je dan doen op het moment dat je lid wordt. Kortom, iedereen is altijd welkom voor een proefles. Dus kom snel langs!

Namens de bestuursleden,

Martijn de Boer

Voorzitter Judo Club Landsmeer