Dinsdagavond 10 oktober, alweer een aantal weken geleden, vond er tijdens de training van Peter Vleerbos een botsing plaats. Tijdens een randori schaafde een judoka per ongeluk een litteken, opgelopen bij American Football, open bij Tommy Johansson. Tommy heeft de zwarte band en loopt al een tijdje stage bij Judoclub Landsmeer. Al snel bleek dat dit geen gewone wond was, want het bloed kwam er onder hoge druk uit, waardoor Tommy diezelfde avond bij de eerste hulp gehecht moest worden en de diagnose kreeg dat er een kleine tumor groeide, die operatief verwijderd moest worden.

Tommy is inmiddels onder het mes geweest en moet nog een paar weken herstellen. De foto laat zien dat Tommy zich niet zomaar uit het veld laat slaan. De judoclub wenst hem een spoedig herstel toe en hoopt hem weer snel op de mat terug te zien.