Op goede vrijdag 15 april gaan de judolessen niet door.

Op zaterdag 30 oktober 2021 vonden de Nederlandse kampioenschappen judo onder 15 jaar plaats in het Groningse Leek. Tijdens de NK -15 strijden judoka’s in hun gewichtsklasse onderling voor de Nederlandse titel. Midas van Huijstee, judoka van TopJudo, en van Judoclub Landsmeer, heeft hier een gouden medaille behaald. Hij won in de finale met een schitterende Ippon.

Vanuit meer dan 10 judoclubs uit de regio komen ambitieuze judoka's naar TopJudo Amsterdam om daar samen te trainen en wedstrijden te judoën. Ze blijven daarnaast lid van hun eigen club.

Uitslagen op https://www.jbn.nl/nieuws/uitslagen-nk-15

Podiumfoto's door Jolanda Bultena
Meer foto's op: https://www.jbn.nl/fotogalerij/nk-15-2021-podiumfotos#1

Vrijdag 11 en woensdag 16 februari zullen judo-examens plaatsvinden.

Tip: Wanneer je een slip hebt van een hogere kleur, de andere kleur eraf halen. Een band kan nooit twee kleuren slippen hebben. Dus wanneer bv een blauwe slip behaald is, en de vorige slip was een oranje, dan moet de oranje eraf. De kleuren banden, en slippen, lopen op, van wit, geel, oranje, groen, blauw, naar bruin. Op de witte band kan elke kleur slip komen (maar dat hoeft niet, er kunnen slippen worden overgeslagen), op de blauwe band kan alleen nog een (of twee) bruine slip(pen) behaald worden. Dus. hoe hoger de band, hoe minder slippen naaien!

De zomervakantie zit er voor de meeste weer op en dat is zoals vanouds het moment dat ook de judolessen weer beginnen. Vanaf 23 augustus hervatten de judolessen voor alle leden.

Coronavirus is niet verdwenen

Ook al is het gebouw weer open vragen we je zoveel als de afstand van 1,5 meter onderling te bewaren en zelfs bij enige vorm van verkoudheidsklachten thuis te blijven.

Kind afzetten bij de deur

De kinderen kunnen óf zelf omkleden indien ze dat al kunnen óf in judopak bij de voordeur worden afgezet. We willen u vragen om ook bij het afzetten/ophalen van uw kind de afstand van 1,5 meter te respecteren ten opzichte van andere ouders.

Goede vrijdag 15 april geen judo

zondag 10 april 2022 21:20