De zomervakantie zit er voor de meeste weer op en dat is zoals vanouds het moment dat ook de judolessen weer beginnen. Vanaf 23 augustus hervatten de judolessen voor alle leden.

Coronavirus is niet verdwenen

Ook al is het gebouw weer open vragen we je zoveel als de afstand van 1,5 meter onderling te bewaren en zelfs bij enige vorm van verkoudheidsklachten thuis te blijven.

Kind afzetten bij de deur

De kinderen kunnen óf zelf omkleden indien ze dat al kunnen óf in judopak bij de voordeur worden afgezet. We willen u vragen om ook bij het afzetten/ophalen van uw kind de afstand van 1,5 meter te respecteren ten opzichte van andere ouders.

Beste ouders en leden,

Vanwege de nieuwe Covid-maatregelen die gisteren zijn ingegaan, gaan alle judo-, boks,- en conditie lessen niet door. Individueel trainen in het krachthonk staan we ook niet toe. Er is dus ook geen jeugdjudo op woensdag en vrijdag en het gebouw is voor iedereen gesloten. Dit zal minimaal tot 9 februari duren conform richtlijnen van de overheid.

Met vriendelijke groet,

Judo Club Landsmeer

 • Judo in een ontspannen sfeer voor jong en oud.

  Judo in een ontspannen sfeer voor jong en oud.

 • Judo voor iedereen die altijd nog eens met judo had willen beginnen of de draad weer op wil pakken!

  Judo voor iedereen die altijd nog eens met judo had willen beginnen of de draad weer op wil pakken!

Beste ouders en jeugdleden,

Woensdag 19 mei kunnen we het judoseizoen weer hervatten voor alle leden t/m 17 jaar! Tot deze leeftijd is het weer toegestaan om binnen te trainen, zonder de 1,5 m afstand te houden. Voor de leden van 18 jaar en ouder geldt de eis van 1,5 m afstand nog wel, zodat deze groep dan ook nog even geduld moet hebben.

Concreet betekent het dat de lessen op woensdag (15:30 - 16:15 uur, 16:15 - 17:00 uur en 17:00 - 17:45 uur) weer van start gaan. Alleen de wedstrijdtraining van 17:45 tot 18:45 uur wordt nog niet hervat. Voor de vrijdag worden de eerste twee jeugdgroepen samengevoegd. Dat betekent dat kinderen van 7 t/m12 jaar vanaf deze week welkom zijn van 18:00 tot 19:00 uur. Voor iedereen van 13 t/m 17 jaar geldt dat er getraind kan worden van 19:00 tot 20:00 uur.

Het is nog altijd niet toegestaan om als ouder het gebouw te betreden. De kinderen kunnen óf zelf omkleden indien ze dat al kunnen óf in judopak bij de voordeur worden afgezet. Er zal altijd minimaal 1 van de dames vanuit het bestuur aanwezig zijn ter ondersteuning van onze judoleraar en het begeleiden/opvangen van de kinderen. We willen u vragen om ook bij het afzetten/ophalen van uw kind de afstand van 1,5 meter te respecteren ten opzichte van andere ouders.

Het 1e kwartaal is geen contributie geïncasseerd wegens het uitvallen van de judolessen. Het 2e kwartaal zal (indien judo tot eind juni door mag gaan) voor de helft worden geïncasseerd voor de judoleden t/m 17 jaar.

Namens het gehele bestuur wens ik iedereen weer veel judoplezier!

Met vriendelijke groet,

Martijn de Boer

Voorzitter Judo Club Landsmeer

 • Judo in een ontspannen sfeer voor jong en oud.

  Judo in een ontspannen sfeer voor jong en oud.

 • Judo voor iedereen die altijd nog eens met judo had willen beginnen of de draad weer op wil pakken!

  Judo voor iedereen die altijd nog eens met judo had willen beginnen of de draad weer op wil pakken!

Beste judoleden,

Afgelopen week heeft de regering versoepelingen doorgevoerd wat betreft de maatregelen omtrent het coronavirus. Dit betekent dat vanaf 1 juli binnensporten weer beoefend zouden mogen worden, waarbij een uitzondering is gemaakt op de 1,5-meter regel voor contactsporten, zoals judo. Omdat wij graag de door de maatregelen geannuleerde lessen in enige vorm willen aanbieden hebben wij in overleg met onze judoleraren besloten om een zomerrooster aan te bieden met de strikte voorwaarde van aanmelding.

Lees meer...

Nieuws

Judo begint weer!

zondag 22 augustus 2021 08:39

Hervatten judolessen t/m 17 jaar

zaterdag 22 mei 2021 15:35

Geen lessen gedurende lockdown

zaterdag 16 januari 2021 15:43

Judo tijdens zomervakantie

zondag 05 juli 2020 10:00

Komende activiteiten

Geen activiteiten gevonden

Downloads

Privacy Policy
zondag 02 september 2018 12:22
Protocol tegen pesten
zondag 02 september 2018 12:17
Protocol tegen seksuele intimidatie
dinsdag 23 januari 2018 01:00

Sponsoren

dinsdag 23 januari 2018 01:00

SponsorKliks, gratis sponsoren!

Adres

Clubgebouw JCL

Sportlaan 25

1121CA Landsmeer

 

Postadres

Postbus 144

1120AC Landsmeer 

Locatie

Contact

Voor vragen kunt u contact opnemen via het emailadres: info@judoclublandsmeer.nl