Op zondag 26 maart zijn de judoka’s van Landsmeer afgereisd naar Beverwijk voor de slotronde van de judocompetitie.

Vol goede moed werd de warming up afgewerkt en kon er begonnen worden.

Er werd met vlagen uitstekend gedraaid. Étienne (-73kg) legde met een flitsende indraaier zijn tegenstander op de rug en Younes (-66kg) wist zijn tegenstander met een sterke houdgreep te verslaan.  Martijn(-60kg) en Rob(-81kg) lieten  als vast waarde sterk judo zien.

Toen ook Rob (-81kg) zijn partij overtuigend wist te winnen kwam zelfs de derde positie in zicht, maar daarvoor moesten alle partijen gewonnen worden en mocht het team van Toradoshi geen wedstrijd winnnen. Dit gebeurde helaas niet, mede doordat Landsmeer geen compleet team had staan. Na overwinningen op Hikiwake en Nijhoff Sport werd zogezegd verloren van de nummer drie van het klassement.

De judoka’s van Judo Club Landsmeer de competitie afgesloten met een 4e plaats, achter Cees Veen, Toradoshi en Hikiwake.

Al met al heeft Landsmeer een prima seizoen achter de rug en daar mogen we trots op zijn!

Met de ambitie om volgend seizoen met een volledig en fit team te kunnen uitkomen hopen we dan ook om volgend jaar op het podium te kunnen staan.