Op zondagmiddag 24 maart vond de slotronde van de Westfriese Judocompetitie plaats in Beverwijk. Het team van Landsmeer-Heest had op dat moment de 3e plaats nog in handen. Door een groot aantal afmelding van de vaste kern stonden een aantal oudgedienden en aanstormende jeugd op de mat, bestaande uit Rob de Graaf, Bowy van Amsterdam, Etienne Passenier, Rob Rutten en Martijn de Boer. Ook Justin van Heest was van de partij maar kon wegens een blessure niet judoèn.

Met dit geimproviceerde team werd een nipte nederlaag van 8-6 geleden tegen directe concurrent Kenamju. Een overwinning in de tweede wedstrijd tegen Hikiwake (10-4) zorgde ervoor dat het bij de laatste wedstrijd tegen EBI sports alles in eigen hand was. Een overwinning was voldoende geweest voor de 3e plaats, maar helaas ging deze partij ook net met 8-6 verloren. Het seizoen is voorbij, maar hopelijk is dan komend seizoen met een iets stabielere bezetting een plek bij de eerste drie wel mogelijk.