In Beverwijk vond op zondagmiddag 25 maart de slotronde plaats van de westfriese judocompetitie. Het team van Landsmeer begon deze ronde met een 5e plaats in het klassement, met nog uitzicht op de 4e plaats.

De eerste wedstrijd werd ruim gewonnen van Hikiwaki, die slechts 4 van de 7 gewichtsklassen bezet hadden. De overwinningen van Mike, Justin, Sem en de partijen van Twan en Martijn zonder tegenstander resulteerde in een ruime 10-2 overwinning.

De tweede wedstrijd was tegen de koploper Beentjes. Met één overwinning met ippon van Martijn werd de eer gered (12-2 nederlaag).

De laatste wedstijd tegen Kenamju ging gelijk op. Met om en om winst partijen en geen tegenstanders, ging het gelijk op. Ondanks de nipte nederlaag (8-6) werd de 4e plaats in de eindstand behaald. Een knappe prestatie!